Батькам · 17. April 2024
Виховуємо без насильства
Виховання дітей без застосування насильства Сім помилок батьків Перелічимо найпоширеніші помилки, яких припускаються дорослі.
День Державності 2023
Історія українського державотворення
07. April 2023
ВЕСНЯНЕ ДОЗВІЛЛЯ
Свято весни - художньо й творчо збагачена форма відзначення пори року, соціально й змістовно значущої для виховання і розвитку кожної дитини. А музичне дозвілля - це ще й джерело життєво необхідних дитині позитивних емоційних вражень.
09. September 2022
Тиждень фізкультури і спорту в ЗДО №3
Ми дбаємо про зміцнення та збереження імунітету малюка, формуємо навички здорового способу життя та організовуємо спільне цікаве дозвілля. Здоров’я наших дітей – ось, що насправді важливо.
ПСИХОЛОГІЯ · 15. April 2022
ПРОТОКОЛИ НАДАННЯ ПЕРШОЇ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ ПІД ЧАС ПЕРЕЖИВАННЯ НЕГАТИВНИХ ПСИХІЧНИХ РЕАКЦІЙ ТА  СТАНІВ
Протокол надання ППД в гострих стресових ситуаціях (А. Гершанов) 1. Заспокоїтися самому. Працювати тільки в достатньо стабільному емоційному стані. 2. Вкрай важливо не говорити про емоції. 3. Не говорити такі фрази: «Заспокойтеся», «Все буде добре», «Все пройде», «Життя...
БЕЗПЕКА · 11. April 2022
ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНІ ПРЕДМЕТИ
ПРОТИПІХОТНІ МІНИ З назви вже можна зробити висновок, що даний тип мін направлений саме проти людини, для того, щоб вбити чи покалічити одну чи декілька осіб. Протипіхотна міна (ППМ) – це міна, призначена для того, щоб вибухати від присутності, близькості або контакту з людиною, яка виводить з ладу, калічить або вбиває одну чи більше осіб. ​Особливості протипіхотних мін: ​Невеликі за розміром. ​Різні за формою, кольором (зелений, коричневий, світло/темно-коричневий тощо в залежності від ото
ПСИХОЛОГІЯ · 28. January 2022
Вікова періодизація
Вікова періодизація людини. Останні дослідження.
Ігрові прийоми · 29. September 2021
Як привернути увагу дітей та "включити" їх у заняття
Коли одна або кілька дітей у групі розсіяні, у пригніченому настрої - вони не хочуть брати участь у завданнях чи іграх. Цей стан предається й іншим дітям. Щоб заволодіти їхньою увагою та залучити їх до спільної роботи можна використати нескладні прийоми та ігри.
25. June 2021
Музейна світлиця
Музейна педагогіка - технологія виховання дітей, що має на меті створити сприятливі умови для занурення особистості у спеціально організоване предметно-просторове середовище.
23. June 2021
Заходи до дня заснування Міжнародного Олімпійського Комітету та проведення Олімпійського дня
З метою популяризаціЇ фізичної культури, спорту, олімпійського руху та пропаганди здорового способу життя, в ЗДО №3 "Дзвіночок" м.Нетішина проведено заходи до Олімпійського дня.

Show more